Workflowly Linux Desktop application - no icon on Ubuntu 18.04

Completed

Comments

10 comments

  • Avatar
    Prakash

    Added this entry in desktop file and issue resolved for me. For me - two dock icons came. The correct and the incorrect one as an instance. So grouping windows resolved it.

    StartupWMClass=workflowy

    In your case, I think the issue is app image is not in the respective path mentioned in desktop file.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Matthew A Rathbone

    I can confirm that the simple fix listed above resolves this. It also resolves another issue -- prior to adding that line it was impossible to add Workflowy as a 'favorite' app (keeping it in the dock.

    Can someone at workflowy simply update the desktop template file to include that line? 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Peter Lyons

    FYI on Linux Mint run this command to work around the issue:

    echo StartupWMClass=workflowy >> ~/.local/share/applications/appimagekit-workflowy.desktop

    Then restart the workflowy appimage and the icon should be visible in the window list on the panel.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Frank (Workflowy Support)

    Good to know. Added to our bug list, thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Frank (Workflowy Support)

    Let me see what we can do. Thanks for your help!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Peter Lyons

    Same problem still exists FYI. Same workaround did get the icon to be correct for me. I'm on Linux Mint 19.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jisoo Park

    Same issue, same solution.

    What's still annoying is that every app update overrides the desktop entry so that I have to reapply the patch for every update. 

    Could someone at Workflowy add the settings to the desktop entry as Matthew asked?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Clare Sloggett

    This issue still exists, and this workaround just worked for me, on Ubuntu 18.04.

    Probably this thread should not be marked "Completed" since there is a fix that hasn't been deployed yet?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Frank (Workflowy Support)

    We finally got this fixed in yesterday's release! Hooray!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sam Hahn

    Still an issue with the appimage downloaded this week... :( 

    I'm on Pop! OS 19.10 64-bit (Gnome 3.34.2)

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.